AKCIJA ZELENO POVEZUJE

PORTFOLIJA

V soboto, 16. novembra 2019 smo se ob 12. uri, ob vročem kostanju in moštu, zbrali pred Lutkovnim gledališčem Ljubljana.

Najbolj so bili veseli naši otroci, ki so se razveselili predstave Lutkovnega gledališča Ljubljana Tjulenjv režiji Matije Solceta, in pobarvanke Barvam zeleno Ljubljano. Starši ter predvsem dedki in babice pa so se razveselili trajnostne mrežaste vrečke iz recikliranih materialov. Vsi skupaj pa smo uživali v čudoviti glasbi skoraj pozabljenih ljudskih pesmi iz različnih koncev sveta v izvedbi Matije Solceta, Bojana Cvetrežnika in Barje Drnovšek.

Skupaj s Lutkovnim gledališčem Ljubljana se pridružujemo prizadevanjem za zmanjšanje uporabe plastičnih vrečk in plastičnih izdelkov, saj se zavedamo negativnih učinkov, ki jih imajo na naše okolje. Akcija, ki smo jo poimenovali Zeleno povezuje je bila zelo odmevna. V svoje vrste sprejeli tudi 21 novih članov, ki smo jim ob vpisu podarili mrežaste vrečke.

Nazaj na galerijo

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *