KDO SMO

Društvo zelenih nadzornikov Ljubljana je bilo ustanovljena na pobudo prof. Janeza Koželja 5. novembra 2014. Ustanovitelji društva smo: prof. Janez Koželj, Janez Pergar, Barbara Vajda, Irena Razpotnik, Nataša Jazbinšek Sršen, Ivana Košorok in Sonja Fojkar.

Delo društva vodi upravni odbor, ki ga sestavljajo:
predsednik: prof. Janez Koželj
podpredsednica: Barbara Vajda
podpredsednik: Janez Pergar
tajnica: Sonja Fojkar
članica: Zdenka Šimonovič in
član: Franc Solina.

Seznam članov društva:
Janez Koželj, Ivana Košorok, Janez Pergar, Barbara Vajda, Nataša Jazbinšek Seršen, Irena Razpotnik, Sonja Fojkar, Jelka Žekar, Biserka Cizar, Manica Borenović, Franc Solina, Jernej Korenčič, Irena Parzer, Damjan Jan Pavlica, Matej Magajna, Andrej Orel, Marko Degenek, Jernej Tiran, Polona Filipič, Jože Bavcon, Irena Debeljak, Iva Padar, Zdenka Šimonovič, Milena Godec Lotrič, Monika Caltran, Katja Orehek Mihič, Jana Lazar, Tatjana Starc, Mateja Pucihar Baebler, Boris Krivic, Katarina Polajnar Horvat, Brigita Golob Kočevar, Tanja Šinkovec, Marko Kočevar, Tomaž Drozg, Katarina Kebe, Jaka Fürst, Berta Zorc, Marija Peteh, Janez Stariha, Jaka Babnik, Miro Brumat, Ljudmila Tozon, Gašper Deržanič, Mirko Jarc, Karmen Žirovnik, Jurij Čadež, Blaž Artač, Tatjana Voj, Rok Ostrež, Nataša Pečnik, Franci Gregorec, Gorazd Bavdaž, Branka Prohinar, Mija Kregar, Goran Iskrić, Frančiška Firm, Aleš Hribšek, Tina Capek, Neli Matjeta Kapus, Ljuba Marinček, Zvone Milkovič, Matjaž Karner, Alenka Loose, Irena Regovec, Lidija Huško, Stane Vodopivec, Igor Peter, Nevenka Likar Žužek, Damir Sijarič, Rudi Markovčič, Nevenka Bavčer, Bernarda Oberstart, Iskra Marija Stošič, Drama Bosanac, Borsi Muževič, Zlata Nograšek, Anton Natavo, Silvia Pernek, Tanja Grmovšek, Mija Kregar, Jozo Jozić, Maja Prijatelj Videmšek, Ema Naglič, Ljuba Kebe, Tomaž Kisovec, Avdi Pner, Snežana Fajt, Vanja Fridrin, Dimitrij Hofbauer, Sergej Pauh, Meta Jevnik, Kolja Fajt, Hilda Doblekar, Nada Ferlič, Dragica Kramžar, Eva Slunečko, Marija Bratun, Katja Knol – Gregorič, Klemen Markovčič, Rajmund Lušnic, Mateja Prinčič, Jaka Fortuna, Maruška Markovič, Jasna Dedivanović, Inga Oblak, Veselin Lutovac, Ella Sytnitska, Saša Beznik Mejaš, Jelena Pucihar, Josip Šoštar, Jan Skoberne, Danica Hrovat, Ala Kosanovič, Silvija Pavčič, Mira Ključanin, Arinka Vrzič, Marko Petojević, Jožefa Žibert, Veronika Lajtner, Vita Kontić, Gorazd Grošelj, Mateja Duhovnik, Duši Kumer, Petra Šifrar, Primož Jere, Tomaž Bergoč, Dunja Piškur Kosmač,  Ingrid Merlak, Tanja Kopajtič, Andrej Morelj, Špela Paternoster, Mitja Predovnik, Vanja Brkić, Draga Nedeljko, Alena Trček, Polona Novak, Tina Čargo, Nataša Borenovič, Olgica Sina Stojanovič, Milan Badovinac, Smiljana Legradič, Aleša Meško, Janoš Kern, Jadranka Pelan, Smiljan Mekicar, Iztok Lesjak, Dejan Crnek, Marko Zibelnik, Marjan Cerar, Stanislava Prelogar.

PRISTOPNA IZJAVA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *