KAJ SMO

Zeleni nadzorniki skrbimo za urejeno okolje in s tem prispevamo k bolj zdravem, čistem in varnem mestu. V Ljubljani smo preuredili ali na novo uredili številne ulice, trge, nabrežja in parke, ki jih uporablja vedno več prebivalcev in obiskovalcev mesta. Toliko več je tudi dela za javna podjetja in službe mestne uprave, ki vzdržujejo javne površine in javno zelenje. Občutek za novo odkrito lepoto mesta spodbuja številne meščanke in meščane, da bi tudi sami kaj postorili za svoje ulice, bližnje otroško igrišče ali okoliško zelenje.

Društvo Zeleni nadzorniki smo ustanovili prav z namenom, da bi to lahko delali organizirano in v pomoč mestnim službam. Naše društvo bo prostor povezovanja med vsemi tistimi, ki bi radi negovali kulturo bivanja v mestu in jo varovali. Na ta način bomo širili dejaven in odgovoren odnos slehernika za kakovost javnega prostora, ki je naša skupna in nenadomestljiva dobrina.

Pridružite se nam vsi, ki vam ni vseeno, v kakšnem okolju živimo in v kakšnem bodo živeli naši otroci. Dobrodošli vsi. Več kot nas bo, uspešnejši bomo.

STATUT DRUŠTVA

PRISTOPNA IZJAVA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *